people stopper A1

People Stopper A1

People Stopper A1

Dimensiune personalizare : L: 594mm; H: 841mm.

 

 

Un people stopper A1 este un panou publicitar de tip „A”. Acesta ajută la promovarea materialelor și poate fi expus atât indoor, cât și outdoor. Ambele fețe ale panoului sunt printabile, fapt ce oferă o vizibilitate sporită datorită celor două unghiuri de expunere. Acest people stopper încadrează un print cu dimensiunea 594x841mm.

 

People stopper A1 poate fi folosit în campanii publicitare, la evenimente, expoziții, în magazine sau terase. Rolul acestuia este de a marca sediul unei firme și de a afișa ofertele sau diferitele mesaje publicitare.

 

vanzari@sedra.ro  0720.196.139

ProdusSistem People Stopper A1Print People Stopper A1
Preț94,5 € + TVA7 € + TVA

people stopper A1

Din ce este fabricat un People Stopper A1?

Un people stopper este fabricat din aluminiu anodizat. Acesta este rezistent la coroziune, în condiții de umiditate excesivă sau soare puternic. Datorită acestui material, produsul este ușor de transportat, iar montarea se face simplu, fără elemente ajutătoare. Colțurile ramei sunt tăiate în unghi de 45 de grade, formând un unghi drept. Astfel, people stopper ul are un aspect vizibil plăcut.

Cadrul din aluminiu al ramei este de tip click. Astfel, printul este ușor interșanjabil. Acesta se poate schimba cu ușurință de către o singură persoană. Suprafața printului este protejată de o folie din PVC cu proprietăți antireflex. Folia protejează printul împotriva deteriorării, a razelor UV și a intemperiilor. Spatele acestei rame este realizat din PVC rigid pentru o mai bună stabilitate a printului. 

Montarea unui People Stopper A1

People stopper A1 este ușor de montat  și poate fi manevrat cu ușurință. Acesta poate fi montat fără efort în orice loc și în orice moment, de către o singură persoană. Toate aceste avantaje ale people stopper-ului fac din acest produs un element publicitar preferat pentru expunerea mesajelor și ofertelor. În cazul depozitării, people stopper-ul este ușor pliabil și depozitabil în locuri înguste.

Reguli de machetare pentru People Stopper A1

 

Pentru personalizarea unui People Stopper A1, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru People Stopper-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

 

Dimensiune colet pentru People Stopper A1

L: 65cm | H: 89cm | A: 2cm | greutate - 3 Kg

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Roll-Up Banner 100, Roll-Up Banner 120, Masă Sampling și Steag Lacrimă M .

Roll-up 100

Roll-up 120

Masă Sampling

Steag Lacrimă M

  • People Stopper A1
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comodo SSL