people stopper A1

People stopper

People stopper – pentru publicititate eficientă și sigură

Panourile publicitare de tip “A” sau people stopper-ele sunt o formă foarte bună de promovare a anumitor materiale atât indoor, cât și outdoor. Aceste panouri pot fi montate în interiorul clădirilor și nu numai. Scopul lor este de a îndruma persoanele spre anumite direcții sau pentru promovarea unui anumit brand din locația respectivă. O a doua întrebuințare a acestor panouri poate fi direcționarea oamenilor spre a vizita un anumit loc, în condițiile în care aceste panouri sunt montate outdoor. Astfel, cele mai dese locații în care se întâlnesc people stopper-ele sunt la intrarea în baruri și cafenele, unde localul își prezintă oferta pentru a atrage clienți. Bineînțeles, panourile sunt folosite și în cadrul târgurilor și expozițiilor mari, pentru crește vizibilitatea anumitor companii.

 

Câte modele, atâtea întrebuințări

People stopper-ul este recunoscut și căutat pentru mobilitatea și ușurința cu care este utilizat. Fiecare model sunt fabricate din aluminiu eloxat, iar schimbarea printurilor se poate face repede și ușor datorită ramelor click. Spatele acesteia este realizat din PVC, iar colțurile ramelor sunt rotunjite pentru îmbinare.

De cele mai multe ori, people stopper-ul prezintă două fețe, fiecare dintre ele poate fi personalizată diferit în funcție de nevoie. Sistemul de prindere de tip click favorizazea fixarea sigură a materialul printat. Fața printului este protejată de o folie protectoare cu proprietăți antireflex, rezistentă la apă.

Timp de producție și condiții de livrare
Cel mai scurt termen posibil de producție pentru un People Stopper este de o zi lucrătoare. Acesta depinde însă de cantitatea dorită și de alte comenzi aflate deja în lucru. Pentru a ne asigura că vom putea onora comanda la timp, este important să primim cât mai rapid fișierul cu grafica aleasă. Doar în acest fel produsul poate intra în producție la timp.

Pentru livrarea produselor, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai  avantajoasă formă de livrare pentru client. Produsul ajunge la tine în maximum 2-3 zile de la comanda fermă. În plus, există și posibilitatea ridicării produsului, personal, de la sediul nostru.

Reguli de machetare pentru people stopper
Pentru personalizarea unui People Stopper, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru People Stopperul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Comodo SSL