Masa sampling

Masa sampling - Sistem Premium

Dimensiuni: 200x80 cm 

Personalizare: autocolant laminat.

Dimensiune personalizare: top: 80x30cm si masa: 80x80cm

 

comenzi@sedra.ro   0721.160.380

Masa sampling pret

Lista de prețuri Masa sampling

Cantitate1 buc4 buc24 buc50 buc100 buc
Pret masa sampling(bucata)44 € + TVA / buc43 € + TVA / buc41 € + TVA / buc38 € + TVA / buc36 € + TVA / buc
Pret personalizare(bucata)24 € + TVA / buc23 € + TVA / buc22 € + TVA / buc20 € + TVA / buc18 € + TVA / buc
Pret total(bucata)68 € + TVA / buc66 € + TVA / buc63 € + TVA / buc58 € + TVA / buc54 € + TVA / buc

Descriere Masa Sampling

O masă sampling este un stand de prezentare folosit în domeniul promoțiilor, campaniilor de informare. Acesta este un infodesk portabil folosit indoor ce ajută la prezentarea sau promovarea de produs, evenimente sau campanii publicitare. Acest stand este preferat datorită ușurinței cu care este montat, fapt la care plusează și efectul pe care îl creează. Montare rapidă în aproximativ 2 minute!

Mai multe detalii...
masa sampling sistem

Personalizare Masa Sampling

Personalizarea standului se realizează cu ajutorul unui autocolant printat, laminat și aplicat pe corpul central și pe lungimea topului. Suprafața printabilă a corpului este de 80x80 cm, în timp ce header-ul dispune de 30x80 cm suprafață. Laminarea face parte din procesul de personalizare deoarece protejează printul împotriva deteoriorăii în timp, a zgârieturilor și a altor factori fizici și oferă o protecție superioară. Printurile sunt realizate cu ajutorul echipamentelor profesionale specializate. Folosim cerneluri ecologice sau ecosolvent pentru a crea printuri strălucitoare și rezistente. Finisajul este reprezentat de aplicarea foliei de laminare.

Mai multe detalii...
masa-sampling-pret-banner-rollup-01

Colet masa sampling

Masa sampling este instrumentul ideal pentru campanii promoționale. Personalizarea acesteia pe aproape toată suprafața oferă o vizibilitate foarte bună în locurile în care este expus, mall-uri, magazine, târguri, promoții stradale și chiar în cadrul evenimentelor de amploare.

masa sampling importator

Produse recomandate

Pentru clienții care doresc bannere la dimensiuni mai mari, Sedra Advertising oferă o gamă variată de produse disponibile la prețuri promoționale: Pop-Up spider 3x3, Roll-Up Banner 120 și Roll-Up Banner 150.

Roll-up 85

Steag Lacrimă M

Pop-up Textil Curb

People Stopper

Comodo SSL