drapel romania

Drapel Romania

Modele de drapel România pentru interior și exterior

Preț: 12 € / mp + TVA

Confecționăm drapele România pentru interior, care vor fi postate în interiorul sediilor  instituțiilor publice, în birouri, în săli de protocol și de festivități, în școli, în clase etc.

Dimensiunea standard de drapel România pentru interior este de 90 x 135 cm, dar putem executa orice dimensiune, la cerere, cu respectarea raportului de 2/3.

Prețul drapelului nu include baza de fixare.

vanzari@sedra.ro   0720.196.139

drapel romania

Prețuri drapel România pentru interior

Dimensiuni90 x 135 cm100 x150 cm
Preț14.6 € +TVA18 € +TVA

Prețuri drapel România pentru exterior

Dimensiuni40 x 60 cm60 x 90 cm80 x 120 cm90 x 135 cm100 x 150 cm140 x 210 cm
Preț3 € +TVA6.5 € +TVA11.5 € +TVA14.6 € +TVA18 € +TVA35.5 € +TVA

Pentru exterior, un drapel România poate fi confecționat în 6 dimensiuni diferite, în funcție de spațiul unde urmează a fi arborat. Materialul folosit pentru executarea de drapele este rezistent la decolorare și la condiții meteo extreme, așa că le garantăm o folosire îndelungată în aer liber.

Dimensiunea standard de drapel România pentru exterior este de 90 x 135 cm, dar putem executa orice dimensiune, la cerere, cu respectarea raportului de 2/3.

Producție Drapele România

Un drapel are rol de reprezentare și trebuie arborat în mod obligatoriu în toate instituțiile publice. Conform legii, arborarea unui drapel România se face în forma, cu dimensiunile, modelul și intensitatea culorilor stabilite de normele în vigoare.

Așa că un furnizor de drapel de încredere este esențial dacă reprezinți o instituție publică,  un partid politic, un sindicat, o instituție de învățământ de orice grad sau o instituție de cultură. De asemenea, drapele trebuie arborate în mod obligatoriu și la punctele pentru trecerea frontierei, precum și în aeroporturi, porturi, gări și autogări, sau la competițiile sportive de pe stadioane și alte baze sportive.

Autoritățile și instituțiile publice au obligația arborării drapelului României în mod permanent, atât pe edificiile în care își au sediul, cât și în interiorul lor, cu precădere în birourile persoanelor din conducerea acestora, în sălile de protocol și de festivități.

Accesorii

ProdusLance din lemnStativ din lemnSuport metalic cu fixare pe perete
Preț   

Roll-up 85

Masă Sampling

Expodesk

Pop-up 2x3 Curb

5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comodo SSL