drapel personalizat

Drapel personalizat

Drapel personalizat pe material textil

Preț: 12 € + TVA

Drapel personalizat pe material textil, cu imprimare directă prin sublimare – un produs de nelipsit pentru promovarea unei afaceri, pentru susținerea echipei favorite sau pentru un plus de vizibilitate pentru brandul tău. Confecționăm o gamă largă de modele și dimensiuni de drapele personalizate și, în funcție de spațiul unde vor fi amplasate, alegem materialul potrivit pentru interior sau exterior.

Materialul textil pentru exterior este rezistent la condiții meteo extreme, dar și la razele soarelui, așa că dacă vei comanda de la noi un drapel personalizat îți garantăm o folosire îndelungată cu respectarea formelor și intensității culorilor din grafica ta.

Prețul drapelului nu include baza de fixare.

vanzari@sedra.ro   0720.196.139

drapel personalizat

Macheta Drapel personalizat

Reguli de machetare: Pentru personalizarea unui drapel personalizat, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Atunci când vine vorba de realizarea designului pentru un drapel personalizat, nu există absolut nicio limitare, fie că este vorba de imaginea aleasă sau de culori. Mai mult, în cazul în care ai nevoie de o probă de print o să o ai fără nicio problemă! Materialul pe care printăm grafica ta prin sublimare, poate fi personalizat în moduri diverse în funcție de scopul pentru care urmează a fi folosit.

Materialul este textil, ceea ce permite trecerea aerului fără să deterioreze printul de pe steagul tău. Îți garantăm că niciun drapel personalizat realizat de noi nu este afectat nici de razele soarelui și nici de condițiile meteo extreme și că va rezista timp îndelungat expus la exterior.

Accesorii

ProdusLance din lemnStativ din lemnSuport metalic cu fixare pe perete
Preț   

Roll-up 85

Masă Sampling

Expodesk

Pop-up 2x3 Curb

5
Sending
User Review
1 (1 vote)
Comodo SSL