Corturi personalizate

Corturi personalizate

Corturi personalizate sunt de nelipsit atunci când organizezi promoții sau lansări de produse, când participi la expoziții, conferințe sau târguri de profil. Sunt utile, de asemenea, pentru vânzarea de produse la diferite serbări dedicate zilelor orașului și la evenimente sportive sau culturale.

În general, corturi personalizate se pretează oricărui eveniment organizat în aer liber. Se montează și se demontează ușor, sunt rezistente la intemperii și te feresc de ploaie sau de razele puternice ale soarelui.

comenzi@sedra.ro   0721.160.380

Variante nelimitate de personalizare corturi

Te asigurăm că atunci când vine vorba de corturi personalizate, acestea pot fi folosite outdoor pentru un timp îndelungat, în condiții de ploaie, vânt sau soare puternic. Corturi personalizate sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Imprimarea mesajului tău publicitar poate fi făcută pe cele patru capișoane laterale sau, integral, pe tot capișonul. Variantele de personalizare sunt nelimitate, iar materialele folosite de cea mai bună calitate.

Nu există nicio limită atunci când vine vorba de variantele de personalizare pentru corturi. Fie că vorbim de desene sau culori. Materialul textil pe care printăm grafica ta prin sublimare poate fi personalizat în moduri diverse.

cort personalizat
corturi personalizate

Dimensiune cort: 2.5 x 2.5 m

 

ProdusSistem + Capison alb cu 4 logo-uri aplicate prin termotransferSistem + Capison personalizat integralLaterala Cort
Preț369 € +TVA/buc438 € +TVA/buc98 € +TVA/buc

Rezistență garantată, cerneală ecologică

Pentru imprimarea de corturi personalizate folosim numai produse superioare din punct de vedere calitativ. Acestea îți garantează culori vii pentru imaginea aleasă, o durată lungă de viață și o curățare ușoară. Folosim numai cerneală cu eco-solvent, pe bază de apă, care este 100% ecologică.

Aceasta este recunoscută pentru că nu poluează în nici un fel mediul înconjurător. Datorită formulei sale speciale, protejează atât utilizatorii cât și mediul. Mai mult, cerneala cu care sunt imprimate corturi personalizate nu conține nicio substanță periculoasă de genul metalelor grele sau al hidrocarburilor aromatice și nu degajă nici un miros. După uscare, imaginea va beneficia de un finisaj mat, elegant. Astfel, printul se va bucura de o rezistență mult mai mare la spălare și abraziune. În plus, uscarea este mult mai rapidă decât în cazul cernelurilor obișnuite.

Un alt avantaj al cernelurilor cu eco-solvent constă în faptul că sunt rezistente la apă și că nu se îngălbenesc în timp, fiind foarte rezistente la acțiunea razelor UV.

Montare și demontare rapide, datorită sistemului tip spider

Corturi personalizate au un avantaj simțitor în comparație cu alte sisteme expoziționale de tip outdoor. Ele pot fi montate și demontate cu foarte mare ușurință, datorită sistemului tip spider. O singură persoană se poate ocupa de montarea de corturi personalizate, procesul durând doar câteva minute.

Structura pentru corturi personalizate este formată dintr-un cadru din aluminiu, ușor de asamblat. Peste cadru se întinde printul realizat cu mesajul tău publicitar, fără nici un fel de efort.

Mai multe detalii...

Macheta de realizare pentru corturi personalizate

Pentru personalizarea de corturi personalizate, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi l:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Comodo SSL