Corturi personalizate

Corturi personalizate

Corturi personalizate sunt de nelipsit atunci când organizezi promoții sau lansări de produse, când participi la expoziții, conferințe sau târguri de profil. Sunt utile, de asemenea, pentru vânzarea de produse la diferite serbări dedicate zilelor orașului și la evenimente sportive sau culturale.

În general, corturi personalizate se pretează oricărui eveniment organizat în aer liber. Se montează și se demontează ușor, sunt rezistente la intemperii și te feresc de ploaie sau de razele puternice ale soarelui.

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

Variante nelimitate de personalizare corturi

Te asigurăm că atunci când vine vorba de corturi personalizate, acestea pot fi folosite outdoor pentru un timp îndelungat, în condiții de ploaie, vânt sau soare puternic. Corturi personalizate sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Imprimarea mesajului tău publicitar poate fi făcută pe cele patru capișoane laterale sau, integral, pe tot capișonul. Variantele de personalizare sunt nelimitate, iar materialele folosite de cea mai bună calitate.

Nu există nicio limită atunci când vine vorba de variantele de personalizare pentru corturi. Fie că vorbim de desene sau culori. Materialul textil pe care printăm grafica ta prin sublimare poate fi personalizat în moduri diverse.

cort pavilion personalizat 3x3m banner-rollup

ProdusCort aluminiu 3x3mCort aluminiu 3x4.5mCort aluminiu 3x6m
Preț290 € +TVA/buc375 € +TVA/buc500 € +TVA/buc

*pachetul contine: sistem din aluminiu, geanta de transport cu roti, acoperis standard nepersonalizat


Accesorii pentru corturi

ProdusBaza cort steagBaza cimentSet tarus cortCiocan cort
Preț15 € +TVA/buc18 € +TVA/buc14 € +TVA/buc14 € +TVA/buc

cort aluminiu profil

profil cort aluminiu

imbinare cort aluminiu

geanta transport banner rollup

Rezistență garantată, cerneală ecologică

Pentru imprimarea de corturi personalizate folosim numai produse superioare din punct de vedere calitativ. Acestea îți garantează culori vii pentru imaginea aleasă, o durată lungă de viață și o curățare ușoară. Folosim numai cerneală cu eco-solvent, pe bază de apă, care este 100% ecologică.

Aceasta este recunoscută pentru că nu poluează în nici un fel mediul înconjurător. Datorită formulei sale speciale, protejează atât utilizatorii cât și mediul. Mai mult, cerneala cu care sunt imprimate corturi personalizate nu conține nicio substanță periculoasă de genul metalelor grele sau al hidrocarburilor aromatice și nu degajă nici un miros. După uscare, imaginea va beneficia de un finisaj mat, elegant. Astfel, printul se va bucura de o rezistență mult mai mare la spălare și abraziune. În plus, uscarea este mult mai rapidă decât în cazul cernelurilor obișnuite.

Un alt avantaj al cernelurilor cu eco-solvent constă în faptul că sunt rezistente la apă și că nu se îngălbenesc în timp, fiind foarte rezistente la acțiunea razelor UV.

Montare și demontare rapide, datorită sistemului tip spider

Corturi personalizate au un avantaj simțitor în comparație cu alte sisteme expoziționale de tip outdoor. Ele pot fi montate și demontate cu foarte mare ușurință, datorită sistemului tip spider. O singură persoană se poate ocupa de montarea de corturi personalizate, procesul durând doar câteva minute.

Structura pentru corturi personalizate este formată dintr-un cadru din aluminiu, ușor de asamblat. Peste cadru se întinde printul realizat cu mesajul tău publicitar, fără nici un fel de efort.

Mai multe detalii...

Când pot fi utile corturi personalizate?

Datorită dimensiunilor lor impozante, corturi personalizate sunt utile în cadrul oricărui eveniment de tip outdoor. Ele conferă vizibilitate sporită logo-ului sau mesajului tău publicitar și îi convinge pe participanți să îți viziteze standul expozițional. Dacă folosești corturi personalizate ai garanția că mesajul tău publicitar nu va putea trece neobservat, mai ales dacă și alegi locul potrivit de expunere, în concordanță cu nevoile publicului tău țintă.

Din ce sunt fabricate corturi personalizate?

Structura pentru corturi personalizate este formată dintr-un cadru din aluminiu, ușor de asamblat. Peste cadru se întinde capișonul textil imprimat cu mesajul tău publicitar, fără nici un fel de efort.

Imprimarea printurilor publicitare se realizează cu cerneală pe bază de solvent, eco-friendly.

Rezistă în condiții meteo nefavorabile? Pot fi expuse afară?

Corturi personalizate sunt special create pentru expunere în exterior, indiferent de condiții. Materialele din care sunt fabricate le conferă rezistență la condiții meteo extreme și la razele puternice ale soarelui.

Ce durată de viață au corturi personalizate?

Datorită materialului din care sunt fabricate, corturi personalizate au o durată de viață de câțiva ani.

Avantaje față de alte sisteme expoziționale

Principalul avantaj al unor corturi personalizate este dat de vizibilitatea pe care acestea o pot avea, mai ales dacă și alegi locul potrivit de expunere, în concordanță cu nevoile publicului tău țintă.

 

De ce să lucrezi cu noi?

Pentru că avem o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, pentru că avem colaborări cu agenții de publicitate și companii cunoscute, pentru că oferim o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

Este important de notat că suntem producători, așa că nu vor exista costuri suplimentare și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

Timp de producție și condiții de livrare

Cel mai scurt termen posibil de producție pentru corturi personalizate este de două zile lucrătoare. Pentru livrarea produselor, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai  avantajoasă formă de livrare pentru client. Produsul ajunge la tine în maximum 3-4 zile de la comanda fermă. În plus, există și posibilitatea ridicării produsului, personal, de la sediul nostru: Strada Traian 107, Sector 2, București.

Macheta de realizare pentru corturi personalizate

Pentru personalizarea de corturi personalizate, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi l:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

5
Sending
User Review
5 (2 votes)
Comodo SSL