Corturi pavilion 3 x 4,5

Corturi pavilion 3×4,5 m

Descriere corturi pavilion 3x4,5 m

Cu corturi pavilion 3x4,5 m ai o structură pliabilă semi-permanentă, gata să fie folosită oricând. Au dimensiuni impozante (3x4,5 m) și, tocmai de aceea, sunt ideal de folosit outdoor. Pot servi, spre exemplu, ca stand de prezentare, stand mobil de comercializare de produse, loc de întâmpinat oaspeții în showroom.

Corturi pavilion 3x4,5 m se disting prin acoperișul neted și perfect întins. Iar mesajul personalizat pe care îl poartă va atrage cu siguranță privirile trecătorilor.

vanzari@sedra.ro   0771.274.953

Prețul pentru cortul de aluminiu 3x3m este de 375 de euro + TVA, în acest preț este inclus sistemul din aluminiu, geanta de transport cu roți și acoperisul standard nepersonalizat.

Corturi pavilion 3x4,5 m

Dimensiune cort: 3x4,5 m

Corturi pavilion 3x4,5 m

Cort fără laterale

Corturi pavilion 3x4,5 m

Cort cu capisoane laterale mici

Variante nelimitate de personalizare corturi

Te asigurăm că atunci când vine vorba de corturi personalizate, acestea pot fi folosite outdoor pentru un timp îndelungat, în condiții de ploaie, vânt sau soare puternic. Corturi personalizate sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Imprimarea mesajului tău publicitar poate fi făcută pe cele patru capișoane laterale sau, integral, pe tot capișonul. Variantele de personalizare sunt nelimitate, iar materialele folosite de cea mai bună calitate.

Nu există nicio limită atunci când vine vorba de variantele de personalizare pentru corturi. Fie că vorbim de desene sau culori. Materialul textil pe care printăm grafica ta prin sublimare poate fi personalizat în moduri diverse.


Accesorii pentru corturi

ProdusBaza cort steagBaza cimentSet tarus cortCiocan cort
Preț15 € +TVA/buc18 € +TVA/buc14 € +TVA/buc14 € +TVA/buc

Personalizare totală sau parțială, montare fără efort

Practic, corturi pavilion 3x4,5 m îți oferă un adăpost original pentru tine și materialele tale promoționale sau comercializate. Iar prin capișoanele textile care pot fi personalizate, ai garantat parte de vizibilitate de la distanță.

Corturi pavilion 3x4,5 m pot fi imprimate pe cele patru capișoane laterale sau, integral, pe tot capișonul. Cu alte cuvinte, întreg materialul devine un canvas care va fi personalizat cu grafica trimisă de tine. Acestea pot fi folosite outdoor pentru un timp îndelungat, în condiții de ploaie, vânt sau soare puternic.

Se montează fără efort și fără unelte ajutătoare, în doar câteva minute.

Macheta de realizare pentru corturi pavilion personalizate

Pentru personalizarea de corturi personalizate, ne poți trimite grafica în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi l:1.
Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

5
Sending
User Review
4.5 (2 votes)
Comodo SSL