umbrele publicitare

Promovare cu stil pentru terase și grădini de vară cu umbrele publicitare

Căldura verii nu va mai fi o problemă pentru clienții tăi dacă ai decis să achiziționezi umbrele publicitare. Se încadrează perfect în orice tip de grădină de vară, terasă, pe marginea piscinelor sau pe plajă.

Pentru clienții tăi acestea reprezintă o oază de umbră și aer răcoros în zilele toride ale verii. Iar pentru tine înseamnă un instrument de marketing util și ieftin. Umbrele publicitare se bucură de vizibilitate sporită, datorită dimensiunilor impozante. Iar dacă, pentru personalizare, alegi o imagine atractivă, cu siguranță vei obține și un produs de promovare eye catching.

Cu umbrele publicitare te diferențiezi de concurență

Fiecare proprietar de grădină de vară, terasă sau piscină, dar și administratorii de plaje vor căuta încontinuu modalități de a se distanța de concurență. Concurență care crește de la an la an. Specialiștii în marketing știu că orice produs personalizat dă o notă distinctă brandului pe care îl reprezintă.

Așa că umbrele publicitare reprezintă un instrument de promovare cât se poate de util în lupta permanentă cu concurența. Sunt recomandate pentru orice tip de spații exterioare, de la terasele restaurantelor, cafenelelor sau hotelurilor, până la grădini de vară sau piscine. Cu ele ai parte nu numai de mobilier propriu, cu stil, ci reușești și fără mare efort să te diferențiezi față de concurență.

Stil și eleganță cu umbrele publicitare

Fie că le amplasezi pe terasă, în grădina de vară, la plajă sau la piscină, umbrele publicitare se remarcă prin design-ul lor elegant și prin confortul pe care îl inspiră. Toată lumea va vrea să se adăpostească de razele necruțătoare ale soarelui, sub umbrele publicitare.

Acestea sunt ușor de montat, cât se poate de flexibile și rezistente la uzura zilnică și la condițiile meteo neprietenoase din timpul sezonului estival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL