stand expozițional

Stand expozițional personalizat, secretul participării la târguri de profil

Principalul obiectiv atunci când participi la un târg expozițional este să câștigi cât mai multă vizibilitate. Acest lucru se traduce în parteneriate și în clienți noi. Iar pentru a atrage atenția, un stand expozițional personalizat va face minuni.

Specialiștii în marketing au realizat un sondaj de opinie printre obișnuiții târgurilor de profil. Acesta a revelat faptul că 46% dintre ei sunt de acord că atunci când au folosit un stand expozițional personalizat au avut rezultate considerabil mai bune decât în alte condiții. Iată însă câteva sfaturi pentru a realiza un design grafi potrivit cu brand-ul pe care îl reprezinți.

Stabilește tema pentru un stand de invidiat

E simplu să obții un stand expozițional de invidiat. Personalizează-l cu logo-ul și sloganul companiei tale și creează un design grafic ușor de recunoscut. Trebuie să te asiguri, de asemenea, că cei care-ți vor vizita standul vor rămâne cu o amintire plăcută. Oferă-le ceva memorabil, ce-i va atrage să afle lucruri despre tine și care îi va face să te țină minte.

Spre exemplu, creează un stand unde clienții să se poată fotografia. Când vor posta imaginea pe rețelele de socializare, ai garanția că brand-ul tău va fi cât se poate de vizibil. Poți atrage astfel atenția asupra produselor și serviciilor pe care le oferi, dar și asupra posibilelor oprtunități de colaborare.

Creează un stand expozițional unic și de impact

Cea mai ușoară cale de a crea un stand expozițional unic este să îl personalizezi. Ferește-te de modelele și imaginile ieșite din trend. Urmărește tot ce e nou și folosește-ți inventivitatea. Fie că recurgi la trucuri mici, precum folosirea unor culori surprinzătoare. Sau reconstruiești întreaga structură. Secretul este să creezi ceva ce nimeni nu a mai văzut înainte.

Când stai să te gândești, este important să câștigi în vizibilitate în fața companiilor mari. Pentru asta, un stand expozițional de impact este de nelipsit. La fel de mult ca imaginea pe care o prezinți, este important și spațiul pe care îl ocupi. Cu cât acesta este mai mare, cu atât câștigi mai multă vizibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL