promovare outdoor

Marketing estival: cele mai bune produse de promovare outdoor

În sezonul estival, toate companiile se întrec în campanii de promovare outdoor. Steagurile publicitare, corturile personalizate și printul pe banner sunt cele mai bune metode de publicitate. Cel puțin în acest sezon.

Oricare ar fi varianta de promovare aleasă, scopul este același. Conștientizare de brand, câștigare de clienți sau parteneri de afaceri noi. Cu cât vizibilitatea brand-ului va fi mai mare, cu atât vor crete vânzările și portofoliul de clienți. Pentru asta, trebuie să știi ce metode de promovare outdoor să alegi, în funcție de profilul companiei pe care o reprezinți.

Întâi de toate, trebuie să alegi locul unde îți vei promova afacerea. În funcție de profil și de vizibilitatea pe care o dorești, alegi apoi materialul publicitar. Fie că e vorba de steaguri publicitare, corturi personalizate sau print pe banner.

Steaguri publicitare pentru promovare outdoor 

Atunci când folosești steaguri publicitare pentru promovare outdoor știi că ai un produs cool care îți conferă maximă vizibilitate. Acestea pot fi folosite la orice fel de eveniment în aer liber. De la competiții sportive, la târguri expoziționale sau vânzare de produse. Este un produs care îți va satisface orice nevoie de marketing.

La fel de utile în sezonul estival sunt corturile personalizate. Cu dimensiuni diferite https://banner-rollup.ro/corturi-personalizate, acestea pot fi brand-uite atât pe capișon cât și pe părțile laterale. Cu alte cuvinte, brand-ul tău poate fi vizibil din  orice unghi. În general, corturile personalizate se pretează oricărui eveniment organizat în aer liber. Se montează și se demontează ușor, sunt rezistente la intemperii și te feresc de ploaie sau de razele puternice ale soarelui.

Iar printul pe banner outdoor este, de asemenea, de nelipsit, din campaniile de promovare outdoor, anul acesta. Conferă vizibilitate de la distanță, este rezistent la condiții meteo nefavorabile și reprezintă un instrument esențial de publicitate stradală. Este o investiție care aduce în mod real beneficii oricărui tip de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL