corturi promoționale

PRODUSUL LUNII: Corturi publicitare pentru anotimpul ploios

Mai și iunie sunt recunoscute drept cele mai ploioase luni ale anului. Iar cine organizează evenimente în aer liber știe cât de important este să aibă pregătite corturi publicitare. Pentru prezentări de produs, competiții sportive, spectacole sau târguri expoziționale. Oricare ar fi ocazia, cu un cort personalizat ai garanția succesului indiferent de vremea de afară.

Corturi publicitare sunt fabricate din poliester rezistent și pot fi ridicate în doare câteva minute. Iar principalul avantaj este dat de vizibilitatea pe care o pot oferi mesajului tău de promovare. Pot fi personalizate pe toate cele patru capișoane laterale, dar și pe întreg capișonul. Iar datorită dimensiunilor impozante, corturi publicitare se remarcă prin stabilitate în condiții de vânt puternic.

Corturi publicitare de până la 18 mp

Cel mai mare produs din gama sa este cortul personalizat 6×3 m. Acesta este suficient de încăpător încât poate adăposti o masă, câteva scaune și persoanele implicate în acțiunile de promovare. Materialul din care sunt fabricate corturi publicitare este rezistent la apă, ceea ce le face ideal de folosit în acest anotimp.

Principalul atu al acestui produs îl constituie faptul că se pot personaliza atât capișoanele cât și pereții. Aceștia din urmă pot fi imprimați atât pe interior cât și pe exterior, ceea ce înseamnă vizibilitate garantată din două direcții. Câștigați, astfel, un plus de imagine pentru brand-ul pe care îl reprezentați.

Corturi publicitare au un avantaj simțitor în comparație cu alte sisteme expoziționale de tip outdoor. Ele pot fi montate și demontate cu foarte mare ușurință, datorită sistemului tip spider. O singură persoană se poate ocupa de montarea de corturi personalizate, procesul durând doar câteva minute. Structura pentru corturi personalizate este formată dintr-un cadru din aluminiu, ușor de asamblat. Peste cadru se întinde printul realizat cu mesajul tău publicitar, fără nici un fel de efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL