print cărți de vizită1

Print cărți de vizită: cum le faci atractive

Cu cât serviciile de print cărți de vizită sunt mai profesionale, cu atât afacerea ta va avea mai mult succes. Nu vorbim doar de niște cartonașe cu datele tale de contact. Vorbim despre cea mai folosită unealtă de marketing.

Asigură-te, așadar, că print cărți de vizită creează o impresie puternică asupra celui care le primește. Iată câteva căi de a le face atractive și de a te asigura că cel care le primește le și păstrează:

  1. Calitate print cărți de vizită

Înainte de a se uita pe conținutul unei cărți de vizită, orice persoană va judeca aspectul acesteia. Ia în considerare, așadar, cartonul folosit pentru print cărți de vizită. Dar și aspectul acesteia: mat sau laminat, cu efect 3D, colorat sau alb-negru.

  1. Fă-le multifuncționale

Bineînțeles că print cărți de vizită trebuie să conțină toate datele tale de contact. Nume, funcție, adresă, e-mail și telefon, site web. Dar dacă adaugi și o cauză pe care o susții, spre exemplu, vei avea un punct de plecare în orice discuție cu potențialii clienți.

  1. Adaugă o imagine unui nume

Ultimul trend constă în adăugarea fotografiei posesorului pe print cărți de vizită. Îl va ajuta pe cel care primește datele tale de contact să te recunoască în viitor. Și, de asemenea, dă un aer familial companiei pe care o reprezinți.

  1. Design și formă pentru print cărți de vizită

Folosește culorile brand-ului pe care îl reprezinți. Ai grijă să creezi un design simplu și memorabil. Cât despre forma pe care o poate îmbrăca print cărți de vizită, nu mai există limitări. Alegi orice fel de formă și o firmă de producție publicitară o va putea realiza.

  1.  Folosește ambele părți

Transmite mesajul tău și detaliile despre firmă cât mai complet. Pentru asta, poți folosi ambele părți ale unei cărți de vizită. Și nu uita să le porți cu tine tot timpul. Nu știi niciodată când întâlnești un potențial client sau partener de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL