greutate hârtie

Ce imprimăm în funcție de tipurile de greutate hârtie

Data trecută am văzut care sunt cele mai folosite dimensiuni de hârtie pentru print afișe. Astăzi descoperim care este diferența între tipurile de greutate hârtie existente.

Atunci când ne referim la greutate hârtie, avem în vedere gramajul. Hârtia este măsurată în g/mp și acestea vor face diferența de preț pentru orice lucrare de imprimare. Greutatea este dată de mărimea la care este tăiată hârtia, dar și de densitatea celulozei pe care o conține.

Hârtie eco, prietenoasă cu mediul înconjurător

Dacă te afli în căutarea unui produs prietenos cu mediul înconjurător, trebuie să știi că greutate hârtie eco este similară cu hârtia normală. În plus, aspectul acestui tip de hârtie este mult mai profesional. Și, deși la prima impresie, ar putea părea mai grea decât cea normală, hârtia eco este similară celeilalte.

Mai mult, cu hârtie eco ai următoarele beneficii: 28% energie redusă la producție; 23% mai puțin lemn folosit. 20% mai puțină apă; 13% risipă.

Greutate hârtie profesională

Hârtia profesională are avantajul calității. Avantajul dat de o greutate hârtie ridicată constă în faptul că poți imprima pe ambele părți fără a deteriora materialul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL