dimensiuni hârtie

Cele mai folosite dimensiuni hârtie pentru print de afișe

Cu afișe de mari dimensiuni te bucuri de un impact crescut pentru prezentările tale și târgurile de profil. Poți folosi diferite dimensiuni hârtie pentru print afișe și astfel ai garanția că atragi atenția asupra afacerii tale și, în special, asupra produselor și serviciilor tale.

Această metodă simplă de promovare se pretează oricărui tip de afacere, de la cafenele și librării până la terminale de aeroport și evenimente sportive. Folosește locuri alese strategic pentru amplasarea de print afișe și succesul tău va fi garantat!

Dimensiuni diferite pentru vizibilitate ridicată

Print afișe se realizează într-o varietate largă de dimensiuni hârtie și îți permite să imprimi orice. De la imagini pentru clienți individuali și până la postere de mărimi impunătoare care pot fi plasate în spații închise sau în aer liber. Pentru print afișe avem două variante de imprimare: pentru indoor (imprimare dye) sau pentru outdoor (imprimare pe bază de ecosolvent).

Realizăm print afișe de cea mai înaltă calitate și la dimensiuni diferite, pentru o vizibilitate ridicată. Fie că optezi pentru print afișe pe hârtie mată sau lucioasă, îți oferim o gamă largă de dimensiuni: A3, A2, A1, A0, A0+, B3, B2, B1, B0. Materialele folosite pentru imprimare sunt rezistente la apă și pot fi laminate.

Dimensiuni hârtie: scurtă istorie

Hârtia nu a avut dintotdeauna dimensiuni standard. Primele mențiuni despre acest lucru au fost făcute în anul 1786. Un profesor de fizică a făcut referire la așa-zisul „international standard (ISO) paper sizes”, folosit în toate țările cu excepția USA și Canada.

Cele mai des folosite dimensiuni hârtie

Avantajul folosirii de dimensiuni hârtie standard este indiscutabil. Spre exemplu, A4 se află printre cele mai folosite dimensiuni hârtie în lumea print-ului digital. A4 înseamnă cataloage, manuale, meniuri, broșuri etc. A0, A1, A2 și A3 sunt cel mai des folosite pentru print afișe, iar A5 și A6 pentru materiale promoționale de mici dimensiuni (broșuri, flyere, ghiduri etc.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL