design Roll-Up

PRODUSUL LUNII: 5 sfaturi pentru un design Roll-Up de invidiat

Un Roll-Up reprezintă un instrument important de promovare, în cadrul unui târg expozițional. Iar cu cât folosești un design Roll-Up mai atrăgător, cu atât numărul vizitatorilor standului tău va crește. Folosirea culorilor și a mesajelor potrivite pentru brand-ul tău îți garantează un impact crescut.
  1. Plasează logo-ul în partea de sus

Este important ca mesajul pe care vrei să îl transmiți să se afle la nivelul ochilor. Fie că este vorba de sloganul companiei, o imagine a produselor pe care le oferi sau adresa site-ului web.

  1. Gândește de la stânga la dreapta

În general, citim un text de sus în jos și de la stânga la dreapta. Amintește-ți asta când creezi un design Roll-Up. Este, de asemenea, important să incluzi numai informații relevante, în cât mai puține cuvinte. Poți oferi informații suplimentare prin intermediul borșurilor sau al flyer-elor.

  1. Imaginea în design Roll-Up

Orice imagine ai alege pentru un design Roll-Up, fii sigur că este de înaltă calitate. Amintește-ți că scopul tău este de a atrage atenția potențialilor clienți și de a-i convinge să-ți folosească produsele. Pentru asta, imaginea este esențială.

  1. Culorile în design Roll-Up

Acestea trebuie, în primul rând, să atragă atenția asupra companiei tale. Dar este esențial, de asemenea, să fie în ton cu logo-ul și cu identitatea vizuală a brand-ului pe care îl reprezinți. Culoarea, imaginea și textul în design Roll-Up trebuie să fie în armonie și ușor de citit.

  1. Informațiile de contact

Nu trebuie să uiți atunci când faci un design Roll-Up să treci datele de contact. Acest lucru este important mai ales atunci când participi la un târg și nu ajungi să comunici cu toți vizitatorii standului. Datele de contact se trec de obicei în partea de jos a Roll-Up-ului, iar acestea trebuie să fie ușor de găsit dar și de citit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comodo SSL