bannere electorale

Bannere electorale

Cu bannere electorale mesajul tău ajunge la țintă

Ca să aibă efect, bannere electorale trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Să conțină un mesaj clar și să fie expuse în locuri vizibile. Specialiștii în marketing politic se ocupă cu crearea și prezentarea programelor electorale prin diferite medii de comunicare. Alături de canalele media audio-vizuale, printul outdoor este foarte folosit în campaniile electorale.

Bannere electorale reprezintă o modalitate modernă de comunicare și marketing politic, folosit fără excepție de toate partidele politice. Cu cât mesajul este mai bine conturat și bannere electorale sunt amplasate în zone cu trafic intens, cu atât impactul lor asupra alegătorilor va crește.

Rezistență în condiții meteo neprietenoase.

Datorită materialului din care sunt fabricate bannere, de tip frontlit, acestea pot fi montate în exterior, fără grija deteriorării. Pentru bannere electorale, cel mai adesea se folosește o țesătură de poliester special, care îi conferă rezistență la condiții meteo extreme, la razele UV, dar și o durată lungă de viață.

Cerneala folosită pentru imprimarea de bannere electorale este eco-friendly, pe bază de ecosolvent. Aceasta le garantează produselor culori vii și durabile dar și rezistență la apă sau factori mecanici.

Există două dimensiuni pentru bannere electorale: 6 x 1 m și 4,5 x 1 m.

În campania electorală, partidele politice folosesc mai multe metode de promovare outdoor: steaguri, bannere, afişe, flyere etc. Dintre toate, bannere se bucură de o popularitate crescută, datorită faptului că sunt amplasate într-un loc fix dar și a dimensiunilor mari: 6 x 1 m sau 4,5 x 1 m.
Fiind cel mai ușor de manevrat produs din marea familie a printurilor outdoor, bannere pot fi amplasate cu ușurință în orice loc cu vizibilitate, cu ajutorul capselor montate pe material. Datorită dimensiunilor impozante, bannere garantează un impact crescut în rândul alegătorilor, mai ales dacă beneficiază de un mesaj concis și de un spațiu larg de expunere.

5
Sending
User Review
5 (1 vote)
Comodo SSL