pop-up spider 1x3

PopUp 1×3 curb – 235 €

[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off” admin_label=”Section”][et_pb_fullwidth_header admin_label=”Fullwidth Header” background_layout=”light” text_orientation=”left” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” content_orientation=”center” image_orientation=”center” custom_button_one=”off” button_one_letter_spacing=”0″ button_one_use_icon=”default” button_one_icon_placement=”right” button_one_on_hover=”on” button_one_letter_spacing_hover=”0″ custom_button_two=”off” button_two_letter_spacing=”0″ button_two_use_icon=”default” button_two_icon_placement=”right” button_two_on_hover=”on” button_two_letter_spacing_hover=”0″]

PopUp 1×3 este una dintre cele mai bune soluții de pe piață, având o suprafață mare de expunere și portabilitate ridicată.

[/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

PopUp 1×3 este una dintre cele mai bune soluții de pe piață, având o suprafață mare de expunere și portabilitate ridicată.

Cod Produs: SD19 – PopUp 1×3 curb

Dimensiuni PopUp 1×3: L: 135cm; H: 230cm; A: 35cm.

Personalizare: PopUp 1×3 curb poate fi personalizat cu un autocolant printat, laminat si caserat pe PVC subtire prevazut cu benzi magnetice / personalizare:L: 204cm; H: 230cm.

Ambalaj: Cutie carton / dimensiuni – L: 45cm; H: 85cm; A: 45cm / greutate: 25Kg.

Pret: 235 € +TVA (sistem+print+geanta transport)

Pret sistem: 180 € +TVA

Pret repersonalizare: 119 € +TVA

COMENZI: comenzi@sedra.ro telefon: 0720.196.139;
DESCRIERE:
PopUp 1×3 curb este un perete de prezentare pentru expozitii, prezentari, conferinte si alte tipuri de evenimente. Format dintr-o structura metalica extensibila tip spider, pe care se ataseaza panouri din PVC, personalizate cu autocolant printat si laminat. Se monteaza usor si rapid, are o suprafata mare de expunere si are o portabilitate ridicata. Demontat, un PopUp 1×3 curb incape intr-o geanta (va fi livrat intr-o cutie de carton).
[Best_Wordpress_Gallery id=”12″ gal_title=”Select Gallery”]

 

Descoperiți gama noastră variata de sisteme – pline de culoare si cu montaj rapid!

Popup standurile sunt cele mai bune sisteme cand vine vorba de prezentarea companiei sau unui produs! Disponibil in dimensiuni suficient de mari pentru a crea un anumit impact foarte mare, ele pot fi ambalate in asa fel incat sa incapa intr-o masina. Acest lucru le face atât flexibile cat și eficiente. Deoarece acestea pot fi defalcate și transportate cu ușurință la următorul eveniment, împreună cu tine și alți membri ai personalului, popup display-iurile sunt, de asemenea, una dintre cele mai eficiente modalități de a expune brand-ul, serviciile și produsele dumneavoastra.

Ce stand reprezintă cel mai bun raport calitate-pret?

Dacă doriti sa va rasfatati, dar sunteti conștient de bugetul dumneavoastra, ni s-a confirmat de nenumarate ori că produsul nostru PopUp 1×3 reprezintă una dintre cele mai bune soluții calitate-preț de pe piață.

Dacă aveți nevoie de ajutor sau de consiliere pentru a cumpara un stand, sunați echipa noastră la 0734.137.037 sau la 0721.069.345, numere ce vă stau la dispoziție in fiecare zi. Suntem bucuroși să răspundem la toate întrebările dumneavoastră legate de produsele noastre. Noi oferim chiar si servicii de concepere a graficii pentru standul dorit.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *