Politica de confidentialitate

SC Sedra-XP Advertising SRL, persoana juridica de nationalitate romana, Str Preot Goga nr.11, Sat Valea Voievozilor, comuna Razvad, judetul Dambovita, Reg. Com: J15/502/19.07.2012, CUI: RO 30448147, in calitate de proprietar al site-ului www.banner-rollup.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest site, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplicat prezenta Politica de Confidentialitate.

Accesul/Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

SC Sedra-XP Advertising SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, Conditiile Generale, precum si Politica de Confidentialitate. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

Definitii

date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

Colectarea de date cu caracter personal

SC Sedra-XP Advertising SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta. Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

– pentru a ne asigura ca site-ul este relevant nevoilor dvs.
– pentru a livra serviciile si produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
– pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continut relevant pentru dumneavoastra.
– pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
– pentru a factura, a corespondenta, a incheia comenzi si contracte, a efectua plati.

SC Sedra-XP Advertising SRL colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat. Compania poate folosi in cadrul site-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

– pentru a imbunatati securitatea accesului.
– pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

SC Sedra-XP Advertising SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Companiei si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

SC Sedra-XP Advertising SRL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 506/2004, catre institutiile abilitate.

Prin continuarea procesului de inregistrare pe site, va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre SC Sedra-XP Advertising SRL.

Securitatea datelor colectate

Compania utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Serverele pe care este gazduit site-ul sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre Companie este periodic analizata din punct de vedere al securitatii.

Legaturi externe

Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului SC Sedra-XP Advertising SRL, website-uri pe care credem ca le veti aprecia ca fiind utile. Daca accesati aceste linkuri, veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de SC Sedra-XP Advertising SRL.

Intrebari despre Politica de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre SC Sedra-XP Advertising SRL, si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati la office@sedra.ro.

Termeni si Conditii

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si Conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe site.

Legislatie

Politica de Confidentialitate din prezentul document va fi guvernata de si interpretata in conformitate cu legislatia din Romania si orice litigii vor fi solutionate exclusiv de instantele romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Sedra-XP Advertising SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC Sedra-XP Advertising SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

newsletter februarie 2017

Profită acum de orferta lunii februarie!

You have Successfully Subscribed!